Csavarkompresszorok PDF Nyomtatás E-mail
combi

COMBI széria - adatlap (PDF)


A Combi termékcsalád a helytakarékos, gazdaságos, ?3 az 1-ben? kompresszortelep az ALMIG-tól. Csavarkompresszor, hűtveszárító és tartály kombinálva egy nagyteljesítményű kompresszortelepben.
Az 1m2-es helyigény és a csökkentett zajszint lehetővé teszi a kompresszor telepítését a felhasználási terület közelébe, megspórolva ezzel a terjedelmes és költséges sűrítettlevegő-hálózat kiépítését..
Szintén nagy előnye a Combi sorozatnak az alacsony súly és az ezáltali könnyű mozgathatóság. Egy targoncával megoldható az egész sűrített levegő ellátó rendszer telepítése?
A termékskála az alábbi variációs lehetőségeket kínálja:

  • 2 féle tartályméret: 270 és 500 liter
  • Hűtveszárítóval és hűtveszárító nélkül
  • Opciós hálózati szűrőkkel
  • Többféle vezérlőegység a felhasználói igényeknek megfelelően

FLEX széria - adatlap (PDF)


A FLEX termékcsaládba tartozó fordulatszám-szabályozott, direkthajtású csavarkompresszorok tervezésénél felhasználtuk a legfrissebb kutatások eredményeit és a legkorszerűbb technológiákat. Minden olyan helyen felhasználhatóak ahol a sűrített levegő előállításhoz szükség van egy kis helyigényű, kompakt és rendkívül csöndes csavarkompresszorra, akár közvetlenül a felhasználók mellé telepítve.
A fordulatszám-szabályozott kompresszorok iránti igények figyelembevételével, a FLEX széria a legújabb technikai fejlesztéseket tartalmazza:

  • Kompakt, teljesen integrált sűrítőegység
  • Magas teljesítmény, rendkívül alacsony zajszint (~60db(A)), kis helyigény
  • Energiatakarékos fordulatszám szabályzás
  • Direkthajtás átviteli veszteségek nélkül (egytengelyes megoldás)
  • Rugalmas működési tartomány (5-13 bar), fokozatmentes beállítási lehetőséggel
  • Letisztult felépítés, könnyű karbantartás
flex
variable

VARIABLE széria - adatlap (PDF)


Az ALMIG Variable termékcsaládba tartozó fordulatszám-szabályozott, direkthajtású csavarkompresszorok tervezésénél felhasználtuk a legfrissebb kutatások eredményeit és a legkorszerűbb technológiákat.
Minden olyan felhasználási környezetben megoldást jelentenek ahol folyamatosan változó mértékű a sűrítettlevegő-ellátás igény.
A felhasználók körében végzett felmérések kimutatták, hogy a csavarkompresszorok átlagos kiterheltsége 50% és 70% között mozog. A maximális szállítási teljesítmény általában csak csúcsidőkben szükséges.
Ez ösztönzött minket arra, hogy kifejlesszük az ALMIG SCD technológiát, mely legnagyobb erényeit főképp részterhelés mellett mutatja meg, tulajdonképpen amikor a legnagyobb szükség van rá?

LENTO széria - adatlap (PDF)


A LENTO széria kompresszorai kiváló minőségű, 100%-ig olajmentes levegőt állítanak elő, mely manapság nem csak a gyógyszer-, élelmiszer- és vegyipar számára létfontosságú, de minden olyan termelő üzemnél is, ahol csúcsminőségű áruk készülnek.
Kizárólag víz - a legtermészetesebb nyersanyag mind közül ? kerül felhasználásra a kompresszorban végbemenő sűrítési folyamat során. Az eredmény:

  • Tiszta, környezetbarát sűrített levegő; a víz kimos minden lehetséges beszívott szennyeződést.
  • Tiszta kondenzátum - csak víz -, mely keletkezését követően közvetlenül, kezelés nélkül a csatornarendszerbe vezethető.
  • Különösen alacsony sűrítési hőmérséklet, köszönhetően a víz hőcserélő funkciójának, ezáltal minimalizált sűrítettlevegő előállítási energiaigény.
lento
Almig-belt-group

BELT széria - adatlap (PDF)

 
A BELT széria kompresszorai folyamatos nagy teljesítményt és megbízható működést kínálnak állandó terhelés mellett is.
A széria alacsny karbantartási költségű ékszíjhajtással van felszerelve, mely minimális veszteséggel adja át a 4 kW?től 250 kW-ig terjedő motorteljesítményt a sűrítőfokozatnak. Azaz a kompresszor kihasználhatja a meghajtómotor teljes hatékonyságát.
Az eredmény egy különlegesen gazdaságos és megbízható működés, egészen 43,07 m3/perc szállítási teljesítményig.
A BELT széria, eredeti koncepciójához hűen, minden teljesítménykategóriában gazdaságosan üzemeltethető, ezáltal sokféle alkalmazási területen képes helytállni, mindenféle igényhez könnyen illeszthető.

 

Statisztika

Tartalom találatai : 257753

Ki olvas minket?

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Belépés